Vreemd

3094193944_12203533bd_o

Dan heb ik het niet over de schreeuwend lelijke outfits van Coldplay op de Grammy’s of het feit dat Chris Brown is opgepakt voor het mishandelen van een vrouw (Rihanna?), en zelfs niet over mijn toch vrij luie kat die as we speak vol enthousiasme aan het rennen is door de regen (zeker zomer in zijn koppie). Nee, vreemd is het goeie woord voor deze site. Een site die ertoe dient om je seks leven in beeld te brengen (niet letterlijk haha). Het werkt als volgt:

” They enter not just the time it happened, but also how long the encounter lasted, some descriptive tags and a star-based rating of the experience. The site then records all that information and presents it in a map of activity for the month on the user’s dashboard. For a historical view, Bedpost tracks summary statistics including frequency, average rating, and totals for the month and year so far. “Solo sex” tracking is also available”

Nou ehh…… who’s in?

Cath.

Advertenties

1 Response to “Vreemd”


  1. 1 Dieuwer 10 februari, 2009 om 3:22 pm

    ik had ergens gelezen dat chris al zijn kleren voor het album zelf had ontworpen…uuuugh bijna net zo slecht als zijn smaak voor vrouwen


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: