Zondagmuziek

onra2

Ik heb weer wat muziek voor jullie knallerds op deze prachtige zondag. Laten we beginnen bij de hip-hop you don’t stop; Black Milk. Heeft een single van zijn nieuwe album gereleased en staat 27 maart Arnhem te rocken als een malle. Now you know.


Black Milk – Dreams

Ook Charles Hamilton is lekker bezig. Is niet het broertje van Anthony Hamilton en doet dus ook niet aan slow zingen, maar rapt wel een eindje voort op een fucking lekkere beat met iets wat op een orkest lijkt erdoorheen.


Charles Hamilton – Loser

Een artiest die normaal toch wel in de (instrumentale) hip-hop hoek zit, Onra, heeft een nummer uitgebracht wat zeker geen hip-hop is, maar wel zorgt voor een goede vibe in de zondagzon. Lekker groovy baby.

Onra & Pursuit Grooves ft Fatima- Are You Satisfied

Lady Gaga, love her or hate her, ik ben er nog niet overuit. In principe vond ik haar bloedirritant, tot ik een interview las en erachter kwam dat ze best leuk is en tevens een heel getalenteerde creatieveling volgens de beste art-school van New York. Hmm. Maargoed, Mr Wale heeft een liedje met haar opgenomen wat de zintuigen prikkelt. Soms hoor ik een valse noot van Gaga, maar dat mag soms net als Santogold dat ook soms mag.

Wale ft Lady Gaga -Chillin’

Om toch helemaal uit die hip-hop hoek te kruipen hier een lekker elektronisch nummer van Andreas Tilliander. Gepaard met leuke video.

Andreas Tilliander – Caught in a Riot

En dan als laatste The Golden Filter. Ze maakt van die liedjes die je bijna hypnotizeren.. Pop house voor op de bank. I love it.

The Golden Filter – Solid Gold

Dat was hem weer! Natuurlijk een beetje irritant dat je steeds per nummer moet klikken/luisteren, misschien mix ik het de volgende keer wel even snel aan elkaar zodat je gewoon lekker in dat hoekje kan blijven liggen..

Cath.

Advertenties

2 Responses to “Zondagmuziek”


  1. 1 Flyy 22 maart, 2009 om 9:35 pm

    the golden filter is echt de shit


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: