22 tracks

muzieknoten-vogels

Mijn buurman Venz heeft goede ideeën dat wisten we allang, we wisten ook allang dat hij veel van muziek afweet. En nu heeft hij deze twee dingen gecombineerd in 22 tracks.

De essentie van ‘even snel een muziekje opzetten’ is ver te zoeken in de huidige wirwar van websites, weblogs en muziekservices waarvoor registraties of betalingen nodig zijn. Op 22TRACKS.com selecteren experts 22 tracks binnen hun favoriete genre die de aandacht verdienen. Of je nu op je werk of ergens anders bent waar je muziekcollectie niet voor handen is, of thuis bent en niet weet wat je moet luisteren, dan is 22TRACKS.com een perfecte uitkomst. Bovendien zie je hier in één klik welke nieuwe tracks er uit zijn gekomen binnen een genre.

DJ Waxfiend (reggae en dancehall), DJ Gomes (grime en dubstep), DJ Mauri (salsa, bachata en merengue) en Tom Trago (house en techno) zijn stuk voor stuk enorm gerespecteerde dj’s binnen hun genre, ze organiseren feesten en staan ook buiten de landsgrenzen achter de draaitafels. Job de Wit (pop en rock) is een gewaardeerd journalist en radio-dj met een scherp oog op de betere pop en rockmuziek. Initatiefnemer van het project Vincent Reinders (hiphop), beter bekend als Venz, presenteert al jaren samen met Jiggy Djé een populaire hiphopshow op Lijn5.com. Maar ook FS Green en Full Crate doen mee met het genre Soul.

Ga het dus lekker checken als je op school, op je werk of bij vrienden bent die alleen maar manu chao(haha) op hun pc hebben.

Dieuwer

Advertenties

1 Response to “22 tracks”


  1. 1 J.C. 15 april, 2009 om 12:13 pm

    leuk initatief!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: