Red Bull Music Acadamy Taster

sfeerbeeld-algemeen-lores

Deze zomer kun je onwijs veel leuke dingen doen in de ” Rooms From Red Bull”  en als voorproefje daarvan is het weekend van 8,9 en 10 mei de RBMA Taster.

Vrijdag 8 mei kun je vanaf 11.00 uur bij Rooms of Red Bull terecht voor lectures door Martyn en Tom Oberheim (De uitvinder van de polyfone synthesizer). Na de lectures is er een borrel en wordt er een live radio show opgenomen. Na de show verhuist het gezelschap naar Trouw voor optredens van Martyn en Andy Stott . Op zaterdag 9 mei wordt het programma vanaf 11 uur vervolgd met lectures door Jazzanova en de briljante drummer Tony Allen.
Daarna kun je eten en drinken, gevolgd door een bijzondere avond in Rooms of Red Bull met enkele zeer speciale gastoptredens.Ter afsluiting van de RBMA Taster 2009 vindt op zondag 10 mei een uniek concert plaats onder aanvoering van een internationale allstar line-up, en die gaan wij later zeer zeker plaatsen.

Wil jij mee doen? Dan moet je op 8 en 9 mei er op tijd bij zijn, Zo vroeg ben je nog nooit op de Wallen geweest! Anders dan andere jaren vindt voor de Red Bull Music Academy Taster 2009 geen selectie van deelnemers vooraf plaats. Het programma begint 11 uur ’s ochtends en er is plek voor zo’n vijftig deelnemers. Zorg dus dat je er op tijd bent:

Rooms of Red Bull
Oudezijds Achterburgwal 24
1012 DM Amsterdam

Dieuwer


Advertenties

0 Responses to “Red Bull Music Acadamy Taster”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: