De Rassion Mixtape

fs_green-comme_des_rassion-front-600

Vanaf heden gaan we elke maand een Mixtape droppen gemixt door onze favorieten DJ’s en producers.

Als eerste hebben we gekozen voor de extreem getalenteerde FS Green, deze jongen maakt onder andere beats voor Jiggy Djé  en  Zwart Licht . Hij dropt samen met Full Crate maandelijks een Mixtape maar vond tijd en heel veel zin om onze eerste Rassion Mixtape maken namelijk:  Comme des Rassion!

Wij vinden hem helemaal te gek en hebben hem ondertussen al 80 keer geluisterd, en dit is was de schepper er zelf van zegt:

Alleen maar jaren ’80 – misschien eind ’70’s en begin ’90 – Soul tracks; soms ook wel Disco of Boogie genoemd. Ik vind deze muziek namelijk veel te dope en mooi, soms huil ik bij het beluisteren, en het is altijd leuk om weer eens mix te doen met platen, in plaats van met skippende CD’s. Hier dus de mix van bijna 50 minuten. Supergeschikt om op te dansen, of op te douchen, of te luisteren alvorens je uitgaat, of op te zetten in een club als je een DJ bent die eigenlijk niet kan draaien.

fs_green-comme_des_rassion-back-600

In de mix vind je tracks van onder andere Billy Griffin, Luther Vandross, Chic, Herbie Hancock, Midnight Star, Meli’sa Morgan , Janet Jackson en nog veel meer! Download onze aller eerste Rassion Mixtape snel want hij neemt je heerlijk  mee naar een state of mind waar je nooit meer uit wel komen.  De prachtige artwork is gemaakt door DeChazier P. Johnson-Stokes voor Black-Marmalade, en een hele dikke vette big up naar Nilez van MOOVMNT omdat hij FS Green op heeft gehooked met een paar dope vinyls uit de mix!

Thanks FS Vert!

 Download Commes des Rassion nu hier!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: