Auwa!

fucked up

Het nieuwe stukje van Robin komt zo hard dat het pijn doet! Op de altijd charmante Karel en Sjaak site!

Advertenties

2 Responses to “Auwa!”


 1. 1 K 22 mei, 2009 om 9:44 pm

  Ik vind het wel vet. Zeker dat boek. Ben benieuwd wat voor mensen dat zijn, die anoniem gruwelijke (echt hele nare!) doodsbedreigingen maken. Heel vermakelijk, bij Pauw en Witteman lieten ze wat stukjes zien. Eerst de bedreiging en dan de persoon, met foto en hobby’s. Geweldig.
  En ja, die kat. Best vet eigenlijk. Mag allemaal volgens de regels en wetten; humaan doodgemaakt enzo.
  Het is natuurlijk ook heel hypocriet. Alles mag voor ons geslacht en kapotgemaakt worden, als het maar absoluut geen kat is, dat staat te dicht bij ons. Dan is het niet anoniem meer en dat vinden we niet leuk. Ze heeft absoluut een punt, en die heeft ze goed gemaakt. Enorm mediaspektakel, helemaal top. Is de kat toch nog ergens voor gestorven.
  Dat andere ding van haar, met die hamsters in balletjes ofzo. Ook allemaal activisten die massaal gingen huilen. Daar kan ik van enorm van genieten.

 2. 2 Cath 27 mei, 2009 om 8:14 pm

  Grappig. Echt een gevalletje van iedereen ziet het anders. En ik kan me in elke mening wel vinden. Maar als het slechts over het boek gaat wat ze vorige week heeft uitgebracht, ik vind het wel een goed experiment. Testen hoever de pricacy regels van het internet, die er dus niet zijn, tegen je kunnen worden gebruikt. En dan kijken als er iemand uit het boek een aanklacht maakt hoe de rechter het gaat oplossen. Bovendien kan zij ook weer diegene aanklagen voor de doodsbedreigingen. Oh en die kat, ik weet het niet hoor. Met de hand zijn nekkie omgedraaid.. aaaaaaaaight….


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: