Rooms of Red Bull

Inspire, Create, Expose is het motto van het project wat Red Bull deze zomer op de Oudezijds Achterburgwal heeft. Een superleuk initiatief waar creatieve mensen elkaar kunnen leren kennen en inspireren. Tot eind augustus zullen er workshops, radioshows en lezingen gegeven worden plus er zal onwijs veel muziek en kunst gemaakt worden.

Wij kennen het pand nog van de legendarische Zwarte Lola feesten, maar als we er deze zomer instappen zien we dat het pand totaal getransformeerd is met 4 main area’s. Namelijk de Music Room,de Exposition Room, de Inspiration Room en de Creation Room.

In de Music Room zullen de hele zomer lang verschillende artiesten bij elkaar komen om monster hitjes te maken in de gruwelijke studio. Dit wordt uiteindelijk een dubbel cd, waar we nu al naar uitkijken.

In de Exposition Room zullen foto’s en kunst geëxposeerd worden van vele interessante fotografen zoals Nico Schaerer en natuurlijk het werk wat gecreëerd wordt in de Rooms zelf.

De Inspiration Room is om mensen te leren kennen, waar de radio shows worden opgenomen waar de lezingen en waar de workshops gegeven worden. Heb je geen zin om te praten of te luisteren dan kun je genieten van de shit load aan boeken die de American Book Center heeft neer gelegd in deze ruimte.

And last but zeker not least de Creation Room waar getalenteerde kunstenaars zoals Zender, Twothings, Waynehorse Sitney, Danny Merk, Michiel Krop, Lennard Schuurmans, Sjocosjon, en Raymond Lemstra hun handjes laten wapperen op doeken, borden, muren en al het andere waar op kunst gemaakt kan worden.

Vanavond is de opening waar wij natuurlijk bij gaan zijn en waar jij ook bij had moeten zijn maar niet getreurd. Deze zomer gaan wij je op de hoogte houden van wat er gebeurt in de Rooms of Red Bull, maar je moet sowieso dagelijks www.roomsofredbull.nl gaan checken, want dat is pas interessant.

Dieuwer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: