AI Amsterdam

inr4

Vanavond 21.00 Noodermarkt! Ben daar als Amsterdam je lief is!

We willen het liefst niet over politiek schrijven maar voor de liefde voor onze stad maken we wel  uitzondering. Wij zijn het hier zo erg mee eens! Vergeet ook niet dat paddo’s verboden zijn, de ov chipkaart ingevoerd is en dat je geen taxi meer durft te pakken.

” Buiten alleen drinken als je zit. Sluitingstijden verder vernauwen. Geen verwarming op terrassen (want stel je voor dat we het gezellig krijgen). Het meer dan 700 jaar oude instituut De Wallen met een pennenstreek om zeep helpen. Terrasreclame verbieden en de binnenstad versoberen. Belachelijke straffen en proeftijden voor horecaondernemers. De Jordaan als stiltegebied…wat is er aan de hand en wie heeft hier om gevraagd!? We worden door de gemeente als een stel kinderen behandeld en toegesproken als het gaat om wonen, werken, maar vooral ontspannen in onze mooie stad. 
Amsterdam, ooit het centrum van de wereld. Waar Rembrandt zijn roem vergaarde, Michiel de Ruyter zijn reizen begon, de grote filosofen Descartes en Spinoza hun belangrijkste werken schreven en waar na Parijs als tweede stad ter wereld stadsverlichting werd aangelegd. Vooruitstrevend waren we toen. En nu… anno nu lijkt Amsterdam meer op een provinciedorp dan op een internationaal aansprekende metropool.

De stad is van ons allemaal, maar lijkt te worden ingericht en bestuurd naar het inzicht van een enkeling. En dat inzicht delen wij niet. Daarom is het platform Ai Amsterdam opgericht; met als doel de leefbaarheid en het plezier in de stad terug te krijgen. Tevens zetten wij grote vraagtekens bij een aantal beleidsplannen en onlangs ingezette stadsprojecten en willen die nogmaals ter discussie stellen.” 

Heb je het ook helemaal gehad met de betuttelende regelgeving die ons wordt opgedrongen? Neem dan VRIJDAGAVOND 10 JULI plaats op het grootste staande terras van Amsterdam. Op aiamsterdam.nl wordt vrijdagmiddag bekend gemaakt waar dit in onze binnenstad plaats gaat vinden.

Advertenties

3 Responses to “AI Amsterdam”


  1. 1 Dieuwer 8 juli, 2009 om 5:37 pm

    Teken ook die petitie!!!


  1. 1 Yes, protesteren helpt! « Rassion Trackback op 5 augustus, 2009 om 2:23 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: