The Universe # 3

flyer_universe3_front

The Universe je kent ze wel, die boys die toen op 22 Mei Dieuwer’s verjaardag zo mooi hebben gevierd met hun feestje in Club Up. Nu is een van de organisatoren jarig: Dion wordt 30!

“The Universe onder de Amsterdamse sterrenhemel, editie #3 vindt plaats in een voormalige tuinkas aan het Amsterdamse IJ. Na de ouverture in Bitterzoet en het vervolg in Club Up verlaten we de hoofdstedelijke binnenstad om bezit te nemen van een droomlocatie in Noord. Onze hoofdgast is er een uit Oost-Europa.

Want vanuit Kiev wordt een begenadigd producer ingevlogen. Vakula maakte de afgelopen tijd in rap tempo naam door parels van house- en discokrakers af te leveren op labels als Quintessentials en Uzuri. Organische producties welke leunen op het traditionele Motor City geluid voorzien van een eigentijds, muzikaal en dansbaar jasje. Vakula maakt zijn debuut op Nederlandse bodem met een dj-set, Konotop City goes Amsterdam.

JACK is het alias van Stef Spijkermans. Vanuit de Hofstad is hij verantwoordelijk voor moddervette disco van het, uiteraard, jackende soort. Zo overgoot hij de baslijn van Geraldine Hunt’s klassieker Can’t Fake the Feeling met een Chicago house jasje en stilstaan bij Mainline is schier onmogelijk. JACK zal op zaterdag 18 juli de avond openen.

Bijna overbodig om te zeggen dat The Universe zelf in volle glorie aanwezig zal zijn. Kennedy, Dominggus en Eelco Couvreur zullen de twee hooggeëerde gasten muzikaal ondersteunen.”

Zaterdag 18 juli, 23:00 – 04:00

Vakula (Quintessentials, Uzuri, Oekraïne)

JACK (Cosmopolyphonic)

Eelco Couvreur

DoMinggus

Kennedy

Entree: € 8,-

Noorderlicht + The Universe + 30 jarige joppen = Leuk!


Advertenties

1 Response to “The Universe # 3”


  1. 1 Dion 13 juli, 2009 om 3:25 pm

    Ben ik pardoes 4 jaar ouder.. Ghaha.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: