Kits Zonder Blog #2 – 16 juli

KZB-20090713

Kits Zonder Blog, dat leuke feestje wat vorige maand voor het eerst was en dat deze week weer is: Elke editie nodigt KITS ZONDER BLOG twee gasten uit de muziekwereld uit waar menigeen een blog van zou willen lezen. Vanaf 21:00 komt er één gast van voor en één van achter de schermen vertellen welke vijf nummers iedereen gehoord móet hebben. Tussendoor is er tijd om zelf in te springen en te reageren door de muziek jij al ontdekt hebt te delen met de rest van het publiek. Dus neem je laptop en iPod mee en wissel ideëen en muziek uit. Na 00:00uur wordt meteen de dansvloer aangezet met niemand minder dan GUERILLA SPEAKERZ en RUBIX. En natuurlijk je residents LUSTIGE LOLA & WELTSCHMERZ en KOKOKO.

Gasten op 16 juli:

Aux Raus & Victor Bakhuis. Ik ben net iets te vaak net iets te hard gegaan in een Aux Raus pit. En het is altijd weer even leuk. Wie? Die gasten die als eerste -niethiphopact- getekend hadden bij Top-Notch. Ja die. Victor Bakhuis is de hoofdredacteur van DJBroadcast. DJBroadcast ja.
Dus dat is heel leuk! Ben helaas ook hier op vakantie! Maar jij moet gewoon gaan! Ik zie je daar de volgende editie dan weer wel!

Noni Pony.

Advertenties

0 Responses to “Kits Zonder Blog #2 – 16 juli”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: