De Grote Boze Rassion Update

IMG_8116

Weetje nog, dat we hier schreven dat we het zo druk hadden? Dit is alweer bijna 4 maanden geleden en er is sindsdien zoo veel meer bijgekomen. Sinds vorige week vrijdag mogen wij ons officieel DJs noemen. In de TWSTD hadden wij ons DJ debuut. Het ging lekker en goed. Zo goed zelfs dat wij as. vrijdag op SEEN in de Paradiso mogen draaien. Yess yessss. Rassion soundsystem is op je feestje!

We hebben ondertussen alweer twee nieuwe mixtapes uit, een expo bij streetlab en hele toffe interviews met verschilende artiesten gehad (die met Gaslamp Killer komt eraan!). We stonden in de DJBroadcast en staan volgende week op Solar Festival. Ook hebben we een goedlopende Twitter en Facebook, check it online wezens! En binnenkort de aftrap van ons maandelijks feest op 6 september in de Bitterzoet.. spannend. Wat we nog meer kunnen vertellen is dat we sinds kort ambassadeurs van Bacardi zijn. Op 15 augustus vind het eerste feestje plaats.. Bacardi Visita!

Allemaal leuke en spannende dingen dus. Maar natuurlijk gaat het niet alleen om ons, maar vooral ook om alle creatievelingen om ons heen. We staan open voor alles, dus twijfel alsjeblieft niet om eens je werk of een voorstel naar rassionmag@hotmail.com te sturen! Misschien kunnen wij jou helpen en vice versa. World domination bitches!

Advertenties

2 Responses to “De Grote Boze Rassion Update”


  1. 1 Reneger 30 juli, 2009 om 11:14 am

    hoe bingel je verdoeme een ambassadeurschap voor een flesje zuipen in elkaar?
    chapeau


  1. 1 Biki90 » Biki90.TV Trackback op 3 augustus, 2009 om 4:18 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: