Visit La Bacardi Visita

top

Eerder kon je al op Rassion lezen over Homemade, Nu is ook de rest van de line-up van het Visita feest op 15 augustus bekend. Die belooft veel goeds voor het vertier en veel slechts voor je schone sneakers! Allereerst noemen we een Louis La Roche. Een 18 jarige Engelsman die als levensdoel heeft om Franse house weer terug te brengen. Vandaar zijn naam. Luister maar even naar zijn myspace, deze gast weet wel waar die mee bezig is! Van zijn track “Love” is zelfs een tijd lang op de interwebz0rz gedacht dat het een nieuwe track van Daft Punk was haha. Verder komt David Vunk een plaatje draaien, een veteraan in het vak. Hij begon in de jaren 90 met draaien en heeft in hippe clubs rondom de hele wereld gespeeld. Stijl? Electro, disco.. vrolijke dansbare muziek kortom. Met een vleugje Vunk. En als slagroom op de Visita-taart komt het Girls Love Dj’s dj-team ook gezellig een feestje bouwen!

Maar nu. De locatie. Want dit is de echte klapper van het hele feest.. het vind namelijk plaats OP het water! En nee niet in een glamourboot waar je vervolgens niet meer afkan, maar in een hypermodern gebouw op het Ij. Het heet Undercurrent Spaces en was voorheen het informatie centrum van Ijburg. Maar niet op 15 augustus natuurlijk, want dan wordt het een dikke party plek! Stel je maar voor hoe tof het ij eruit ziet ’s avonds laat, als je al feestend toevallig opzij kijkt door het larger than life raam..  Retetof dus.

Genoeg gelul, hoe kom je aan kaarten? Die gaan wij weggeven. Maar niet zomaar voor niks, nee er komt een manier om kaarten te winnen via een manier die Visita waardig is. Een hint: flessenpost. Nieuwsgierig geworden? Gewoon Rassion in de gaten houden en dan zal het mysterie snel opgelost zijn. Oh en meld je aan bij de hyves. Tot zover, jodali!

Advertenties

3 Responses to “Visit La Bacardi Visita”


  1. 1 Sarah 6 augustus, 2009 om 4:11 pm

    ik wil er ook heen!

  2. 2 noenoe 13 augustus, 2009 om 8:28 pm

    we gaan er ook heen!


  1. 1 Tot vanavond bij visita! « Rassion Trackback op 15 augustus, 2009 om 6:07 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: