Plat Du Jour!!!

PlatduJour voor

Misschien heb je in de virtuele wandelgangen er al iets van meegekregen, Plat Du Jour. Ons maandelijks feestje in de Bitterzoet. Zondag 6 september is de officiële aftrap! We gaan knallen met onze resident dj’s Brutuzz, Makks, Rokus en Gerard Raeve. Verwacht alles van harde electrobangers tot diepe dubstep tot lekkere hip-hop tot discofever. Als special guest komt deze editie niemand minder dan de geniale Bas Bron onze voetjes van de dansvloer halen. Bas Bron, Seymour Bits, deel van Comtron, Bastian ennnn de maker van de beats van De Jeugd Van Tegenwoordig. Dat dus. Enige verdere introductie nodig? Het is een baas. Je weet wel: iemand die de tent bakt. En nee, dan hebben we het niet over onze kok. Basta! 

Een kok? Ja. Er komen namelijk hele lieve surinaamse dames voor jullie koken tussen 6 en 10. Zodat jullie niet met een lege maag op de dansvloer staan. En omdat koken op zondag natuurlijk gewoon teveel gevraagd is van je brakke hoofd. Reserveer via platdujour@octopus-productions.nl en wij zorgen voor je! Voor 7 euro heb je dan eten + entree. Goedkoper kan je het niet krijgen.

Er zal een leuke film afgespeeld worden voor het visuele genot en genoeg familiespelletjes om je mee te vermaken in de rookruimte. We zijn ook bezig om de grootste discobal van het land te pakken te krijgen, maar vooralsnog is dat nog een instabiele factor. De Bitterzoet is in ieder geval voor een avond even omgetoverd!

Wij zijn natuurlijk supertrots en blij dat we dit mogen doen (liefde naar Dion) en hopen dat jullie, lieve lezers, ook allemaal gezellig komen! Kusjes en liefde. En props naar de getalenteerde Rafaella Wang voor de superflyer.

Plat Du Jour op Facebook

PlatduJour achter

Advertenties

2 Responses to “Plat Du Jour!!!”


  1. 1 brutuzz 25 augustus, 2009 om 9:40 am

    superrrrrrrrrrleuk geweun


  1. 1 Plat Du Jour « Rassion Trackback op 1 september, 2009 om 5:25 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: