Party hard met Joost van Bellen en consorten!

ik_joost_van_bellen_en_milan

Ben jij altijd aanwezig op de Meubelstukken avonden? En is Joost van Bellen jouw grote held? Of wil jij gewoon de roem, de groepies, de drugs de drank en kun je ook nog muziek maken? Dan moet je je opgeven voor Diesel: U: Music, zij zoeken namelijk nog een act die ze onder andere aanstaande vrijdag willen neer zetten tussen alle grote namen van de party scene.

Diesel:U:Music zoekt en promoot jong talent sinds 2001. Vandaag de dag is Diesel:U:Music een online community, waaruit het hele jaar door muziektalent wordt gekozen om op te treden tijdens evenementen. Dit najaar presenteert Diesel:U:Music The Greatest Rock ’n Rave Circus on Tour en… ER IS NOG EEN PLAATS VRIJ!

Naast optredens van o.a. DJ Wannabe A Star, Boemklatsch, Aux Raus, Monsieur Plastique en Joost van Bellen zelf natuurlijk – het is tenslotte naar aanleiding van zijn 25 jarig bestaan als DJ – is er ook plek voor opkomend talent. Op 11 september a.s. organiseert Diesel:U:Music samen met Meubel Stukken een talent night, tijdens Rauw in de Amsterdamse Melkweg. In de oude zaal treden muziektalenten – geselecteerd uit de pool van Diesel:U:Music – op en de winnaar, gekozen door een deskundige jury, toert mee met het Rock ’n Rave Circus die Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Eindhoven, Leiden, Hengelo en Brussel aandoet – 9 STOPS IN TOTAAL!

Schrijf je dus vandaag nog in via http://www.dieselumusic.com en maak kans om op te treden in de Melkweg op 11 september en mee te toeren met The Greatest Rock ’n Rave Circus!
Ohja voor de ritmeloze en niet muzikale mensen hebben we ook gewoon wat gastenlijst plekken hoor, zodat je kan kijken welke act het geworden is. Mail ons jou favoriete party persoon van de gehele mensheid en wie weet krijg je 2 kaartjes!

Dieuwer

Advertenties

0 Responses to “Party hard met Joost van Bellen en consorten!”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: