Vaarwel

#IMG_1819

De Vage Gasten hebben wij leren kennen op hetzelfde moment als dat we Canvas hebben leren kennen. Ze gaven toendertijd (wat zal het zijn, een jaar geleden?) een feestje daar en wij waren uitgenodigd om te dansen en een hamburgertje te eten. En wow, wat vonden wij ze vaag. Ze waren een groot mysterie bestaande uit weet ik veel hoeveel man, maar met de tijd begonnen we ze stuk voor stuk te leren kennen. Minder vaag zijn ze er niet op geworden, wel steeds minder een mysterie en steeds meer een superleuk collectief die net zulke goeie vriendjes zijn met Absolut als wij. Ja, dat is iets wat Rassion altijd wel met de Vage Gasten heeft verbonden.. We weten allemaal hoe we een feestje moeten bouwen! En dat is ook precies wat wij zaterdag gaan doen, helaas wel om een verkeerde reden: de jongens moeten namelijk uit hun spectaculaire, kunstzinnige en superfijne Vage Gasten HQ van 4 verdiepingen hoog midden in het centrum. Wat een mooitje was dat zeg. Heel jammer dat dat na dit weekend ook weer tot het verleden behoort. Laten wij bij deze de laatste bestaansavond van het HQ legendarisch maken! Op een mooie toekomst!

ps ik was van plan hier een heel genant plaatje bij te plaatsen, tot ik me bedacht dat zij ook behoorlijk wat chantage materiaal van ons hebben.. Misschien ooit nog een keer.

Cath.

Advertenties

2 Responses to “Vaarwel”


  1. 1 JAzz 1 oktober, 2009 om 4:39 pm

    Ik zou inderdaad maar uitkijken met genante plaatjes. Ik heb namelijk nog ergens een hele genante “groeps” foto juffrouw!

  2. 2 Cath 1 oktober, 2009 om 4:43 pm

    hahahahahaha gezellig toch!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: