ADE ADE ADE ADE

ADE, het wahalla voor dance liefhebbers/mensen uit de dance industrie. En voor de nOObs onder ons: Nee, het is niet de nieuwste club. Het is een festival/conferentie. En je moet een die hard zijn wil je elke dag zoveel mogelijk mee pikken van alles. Het is een groot bos met veel bomen erin, dus lees snel verder want voor jou, van ons de leukste dingen op een rij.

Woensdag

Woensdag trappen we af met 08Bar. 08Bar brengt je een live beatsession waar jonge producers Tom Trago’s nieuwe clubbanger “Voyage Direct” live remixen en aansluitend een afterparty met niemand minder dan Tom Trago, O boogie, Full Crate en FS Green. Een goed begin van een wild extralang weekend! 21:00u @ Bitterzoet.

Donderdag

Op donderdag zijn ongetwijfeld de leukste feestjes. Hier eerst niet een feestje maar wel een must-see expo: Stolichnaya Invades Amsterdam. Hier zullen zes kunstenaars werk tentoonstellen binnen het thema ‘Hoe zou Amsterdam eruit zien als de stad onderdeel van Rusland was geweest?’ Kunstenaars 310k, Wayne Horse, Stefan Glerum, Merijn Hos, Sander Mans en Morcky zullen exposeren. In geheel eigen stijl brengen zij allemaal hun interpretatie van het thema. De expositie loopt van 19 tot en met 25 oktober. Tijdens de feestelijke opening op donderdag de 22ste worden drinks en cocktails verzorgd door Stolichnaya en wordt de muziek door Nuno dos Santos, The Please en Eric B Young.

Stuur een e-mail naar lianne@djbroadcast.nl als je bij de opening wilt zijn!

Hierna natuurlijk met ons eigen feestje; Plat Du Jour ADE editie! Tijdens Amsterdam Dance Event kookt Plat du Jour voor één keertje niet, en verhuist voor de gelegenheid naar de donderdagavond. Geen lekkere dagschotel ditmaal maar wel de scherpste line-up tot nu toe.

7820_1054535502589_1801887144_114373_4214687_n

Met Dâm-Funk (live) (Stones’ Throw, USA), Rustie (Wireblock, UK), Brutuzz (Oi! / Sonic Boom), Rokus (Lemon Community / Brandbaar), Makks (Lemon Community / Bomb Diggy)

22:00-04:00u @ Bitterzoet.

New Cake label night van onze helden Donnie, Vinnie en Sjakie. Van 22:00-4:00u naar de tering dappermarktstyle in de Winston. Het kersverse label New Cake ontvouwt haar plannen die de complete muziekindustrie zullen veranderen. Rechtstreeks van de Dappermarkt presenteren de drie halfgoden, samen anderhalve god, Vinnie, Donnie en Sjakie de nieuwe generatie New Cake vaandeldragers. Denk aan: Dem Slackers, Mightyfools, Dirty Disco Youth, Grote Vinnie Donnie & Sjakie Show en meer. Leuk!

091022 BOYSNOIZEA3

Superrauw heeft dit keer een line-up van superwow: Boys Noize, dj Mehdi, Brodinski, Jamaica, Joost van Bellen, Busy P, Breakbot, DSL, So Me en als laatst Wannabe A Star. Hoe gaan we dit overleven? Gewoon niet. Gaan we je daar zien? Zeker. Vanaf 22:00u @ de Melkweg.

Vrijdag

Laurent Garnier live in de melkweg op de fijne tijd van 19:30u tot 23:00u. Dus hup, een hapje eten ervoor een gaan. Nuno dos santos draait ook en waarom ook niet, zo’n vroeg feestje, het is tenslotte de danceweek van het jaar!

Vice party @ Bitterzoet. Vice heeft voor de gelegenheid Gomma Dance Tracks, het nieuwe sublabel van Gomma (WhoMadeWho, Headman, Munk) uitgenodigd.

E-FLYER - Vice Party

Vice party’s zijn berucht geworden door de gratis entree én de gratis drank. Gegarandeerd voor een leuke avond op te gekke locaties waar gekke dingen gebeuren. Nu, jaren later, geeft Vice nog steeds feesten. Vorig jaar tijdens ADE was het net als komend feestje in de Bitterzoet. Je bent nooit zeker van een kaartje maar je kan het hier altijd proberen. Maar voor de mensen die niet in proberen geloven mogen wij 2×2 gegarandeerde kaarten weg geven!

Wat moet je daarvoor doen? Mail naar rassionmag@hotmail.com waarom jij die kaarten wil winnen!

Je kunt vrijdag ook naar Studio MTV invites Top Notch & Trash & Treasures. Met Rassions favorieten Aux Raus, Zwart Licht en Flinke Namen. Én een ADE editie van Trash&treasures zal het vast een feestje worden waar je bij moet zijn! 22:00-4:00u @ MTV studios.

Na dit alles nog even door naar Groove Armada, Deadmau5, Pete Tong en Timo Maas in de HMH. Je kan de keus hebben, of op zaterdag naar ilovetechno of gewoon vrijdag doen alsof je op ILT bent en door knallen tot 6:00u.

Zaterdag

Voor alle drugsgebruikers, adhd kinderen of discodutjes mensen is er vandaag een toffe afterparty in Club Home. Ja, daar kom je waarschijnlijk normaal nooit, wij ook niet, maar up-coming held Applescal moet draaien dus waarom ook niet. Van 05:00-12:00u kun je daar terecht.

Deze dag is sowieso voor de die hard party gangers die het liefst geen drugs gebruiken. Of eigenlijk moet je dat zelf weten maar als je bij Kits Zonder Blog nog wat wilt opsteken is het misschien verstandig van niet. Tussen 20:00-22:00u verovert Kits Zonder Blog de Melkweg Cinema. DJ/producer Sander Kleinenberg is de eerste gast en deelt vanaf 20.00u uur zijn muzikale ontdekkingen en lievelingen met het publiek. Krijn van Noordwijk is de ‘huisfotograaf’ van ADE en staat bekend om de herkenbare stijl in zijn sfeervolle portretten.

Als je hier weer wat nuttige dingen hebt geleerd ben je er klaar voor om te zuipen tot je erbij neer valt. Doe dit bij voorkeur bij de ADE network Bash of Sonic Boom in de Flexbar. DJs Tomb Crew, Brutuzz, The Longmen, Kitty Got Sued, Huoratron, Schlachthofbronx en Aaviko gaan hun best doen er een knal feest van te maken.

Is dit nog even te heftig voor je dan kun je eerst nog naar Top Billin’ Electronican: Vanaf de overtoom 141 komen ze dit jaar met een bijzonder harde line-up met snoeiharde electro, rauwe Hiphop en dikke beats van Nederlandse bodem. Zo trekt bookingsagency Topbillin’ alles uit de kast met hun electro (live) acts, voor de beatheads is er een seciale editie van Headquarters en Ground up showcased nieuw dj talent. K-Fresh dj Vs Leroy Rey dj, theFringe live , $jammie the Money dj, Baskerville live, Illvester dj, Nobody Beats the Drum live en Boemklatsch zullen de avond verzorgen. Van 21:00-02:00u.

 

Zondag

Zondag is waarschijnlijk iedereen dood, maar thuis blijven is ook zo saai. Je kunt vandaag fijn een ADE expo mee pakken in het FOAM. Maar voor de uitslapers zijn er nog steeds genoeg feestjes to go to: Wie heeft de Bal in de Sugar factory. Denk aan Rico, Typhoon en Muppetstuff op de zondag vooravond 20:30-21:30u met daarna aansluitend Wicked Jazz Sounds. Ook leuk en misschien wel een beetje Plat Du Jour vervangend: Trouw op zondagmiddag. Toffe locatie waar je je vast wel vermaakt. 14:00-22-00u.

Natuurlijk zijn er echt nog honderden andere feesten en dingen om naartoe te gaan. Bekijk gewoon even de site van ADE en check daar de agenda!

Noni Pony.

 

Advertenties

1 Response to “ADE ADE ADE ADE”  1. 1 Rassion Trackback op 21 oktober, 2009 om 8:57 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: