Change Is Gonna Come

Het is heel raar maar de meeste mensen denken juist vandaag terug op het afgelopen jaar, de eerste van van de laatste maand.

Het was voor Rassion een prachtig jaar, we hebben lekker door geblogt en zijn offline ook lekker bezig geweest: ons maandelijkse feestje, creatieve conceptjes op evenementen, DJen en Ambasadeur zijn van Bacardi Visita.  Maar het leven bestaat uit fases en Rassion leeft ook een leven. Rassion heeft besloten om de fase van meer professionaliteit in te gaan, dit komt met hele leuke dingen zoals: Toffe projecten, een prachtig eigen kantoor en nieuwe relaties. Helaas komen er ook dingen bij als afscheid nemen, vanaf 1 december bestaat Rassion nog uit drie leden: Noni, Cath en Dieuwer. We hebben met ze alle besloten dat Zoe en Robin altijd nog aanwezig zullen zijn zowel achter de schermen als op de dansvloer maar dat we met ze drieeën Rassion naar een nieuw level willen brengen.

Lieve Robin en Zoe bedankt voor jullie inzet, aanwezigheid en prachtige persoonlijkheden op Rassion!

Zoals jullie dus weten hebben sinds kort een kantoor op het Eerste Weteringplatsoen in Amsterdam, binnekort hier meer over maar hou alvast 16 December vrij in je agenda. Er komen nog veel meer mooie nieuwe dingen aan, dus stay tuned want we houden jullie op de hoogte. Lees ondertussen even de vernieuwde About.

Rassion Mag: Support Your Local Blog Bitches!!!

Advertenties

2 Responses to “Change Is Gonna Come”Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: