Weekend tips

Het is dan wel Sinterklaasweekend maar er zijn heus nog wel andere feestjes. Zie hier de leukste:

4 december is het tijd voor de tweede Mit Nach Seit. Na het zeer zeer zeer gezellige feestje met Go Back to the Zoo en Kill All Hipsters twee maanden geleden, staat er 4 december weer verse fijnheid op je te wachten in de Flexbar.

Mit Nach Seit is de nieuwe, no-bullshit-clubnacht die niet duur maar toch heel erg de moeite waard is. Een uit de hand gelopen huisfeestje, waar je helaas niet kan blijven crashen, maar ook niet hoeft te helpen opruimen. Zweterige kelder-gezelligheid voor mensen die eigenlijk te mooi zijn om te zweten. De plek waar kleurrijke figuren en hard dansende bierdrinkers samensmelten tot een kolkende massa.

Mit Nach Seit wordt gehost door de dj-duo’s RobotRock en Lustige Lola&Weltschmerz en dit keer zijn de gasten:de Wooden Construcions live en Auxiliary the Martinator.

Flexbar dus..22:00-05:00/€7,-

Dat is leuk voor Amsterdammers maar voor de Rotterdammers hebben we ook wat leuks. Namelijk 4 december uber held Mr. Oizo op Revolt in de Watt. Voor maar €10,-! Ik zou het wel weten!

En het beste kun je de nacht in Rotterdam blijven want de dag erna is Bazar Curieux. Met een hele dikke line up! Julian Casablancas,  Beak>, Múm , Major Lazer Soundsystem ,Monotonix , Neon Indian en nog een rits anderen. Vooral Julian Casablancas, de zanger van The Strokes zal zich (hopelijk) bewijzen als solo artiest.  Bazar curieux dus, cultuur genot, een lange avond en shit voor €17,50!

en en en.. zondag natuurlijk weer naar ons om je gekregen kut kado’s te ruilen @ Bitterzoet bij je lievelings Plat Du jour!

Noni Pony.

Advertenties

0 Responses to “Weekend tips”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: