Hij komt, hij komt..

Een lieve goede nieuwe editie van Plat Du Jour. Dit keer op 6 december en dus een Sinterklaas special.

Je bent nota bene volwassen en nog steeds doe je elk jaar maar mee met het oer Hollandse ritueel dat Sinterklaas heet. Stiekem doe je het niet alleen om bij je familie te zijn maar ook toch echt wel een beetje voor de cadeautjes. Helaas begrijpt je familie niet dat je for god sake nog steeds niet zit te wachten om die theepot of kaartjes voor een musical met Chantal Janzen. Rassion Mag heeft daarom voor jullie de ideale oplossing, alle leuke dingen van vroeger maar nu met eten, drinken, muziek, dansen, spelletjes, mensen en andermans cadeautjes. Wij gaan op 6 december namelijk een gegeven paard in de bek kijken. Er is dan weer een Plat Du Jour zoals jullie hem kennen, eten wat de pot schaft in de Bitterzoet te samen met ouderwetse gezelligheid. Maar dit keer mag je alle cadeautjes die je gekregen hebt en kut vind meenemen naar de Bitterzoet. Zodat wij er misschien weer iemand anders blij mee kunnen maken en jij waarschijnlijk ook blij weg loopt met dat ene onderzettertje wat je altijd al wou.

Wie zorgt er dan voor de muzikale gezelligheid? Deze keer zijn onze gast DJ’s de muziekliefhebbers ten top Moovmnt. Natuurlijk zijn onze favoriete residents er ook weer bij: Rokus en Brutuzz!

Al met al wordt het dus de Sinterklaas avond die je altijd al had willen hebben, geen familie drama’s, geen kut suprises, geen oude zachte pepernoten, dood enge zwarte pieten, geen domme sinterklaas liedjes, geen in slaap vallende oma’s maar drank, muziek, leuke mensen, ouderwetse spelletjes, domme cadeautjes en heerlijk eten. Dat heerlijke eten wordt geserveerd tot half 10 daarna kun je voor een luttele 5 euro naar binnen en genieten van de sfeer die al voor je gezet is. Als je gezellig met ons wilt mee eten, wat wij natuurlijk heel leuk vinden, zou het handig zijn als je even reserveert via rassionmag@hotmail.com

Nu de feiten.
Plat du Jour Sinterklaas Special
Zondag 6 December 19.00
DJ’s: Moovmnt, Brutuzz, Rokus
8 euro met eten, 5 euro na 21.30
Bitterzoet Spuistraat 2 Amsterdam
Reserveren via: rassionmag@hotmail.com

Advertenties

3 Responses to “Hij komt, hij komt..”


 1. 1 Reneger 25 november, 2009 om 6:27 pm

  Wij kennen elkaar vandaag precies een jaar…
  http://www.biki90.nl/1125-rassion.html

  hand in hand lopen?

 2. 2 Zoe 25 november, 2009 om 7:12 pm

  wauw! huppelen?

 3. 3 Tommy 6 december, 2009 om 7:45 pm

  Het spijt me dames, aber ich bin in 040 wegens een matige ov kortingskaart, cashflow droogte en een tantoe lekker wijf. Met ongenoegen moet ik u dus teleurstellen met een last minute cancellation. Fijne pakjesavond in de bitter.
  Ik kom gauw langs bij jullie nieuwe kantoor, wellicht deze dinsdag mits mogelijk. Vriendelijke groet from behind enemy lines. -t


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: