Dear Partypeeps3000,

Partypeeps 3000, zoals je al eerder las waren de codes al ontcijferd. Tijdens onze zoektocht naar vette oude panden voor nog veel dikkere parties stuitten wij laatst op een pand dat ooit, ongeveer 800 jaar geleden, de Flexclub moet hebben geheten. Omdat wij natuurlijk ook niet vies zijn van een feestje, en het al weer bijna 3010 is, leek het ons gepast om hier een vette nieuwjaarsparty te geven. Maar liefst 3 zalen en 3 vette geluidssystemen zijn kosten nog moeite gespaard met zelfs authentiek nagebootste dj robots uit die tijd.

Het Undercover collectief neemt de grote zaal voor haar rekening en laten je de lekkerste electro, disco, house en techno horen met die typische 3010se twist
De Amsterdamse dj’s Delfos, Cleo, Yuki en Vance weten met de nieuwste plaatjes als geen ander hoe je een dansvloer in beweging moet krijgen!
Tel daar bij een live act op van de charmante Million Dollar Kids en je hebt de hipste avond van je leven.

In de tweede zaal geven de boys van Skip Intro en Superrrleuk hun invulling aan het jaar 3010.
Hiphop en dubstep zal hier uit de speakers galmen.
Cinnaman, O.Boogie, Shady, Brutuzz en Giographic bespelen hier de Technics en CDJ’s alsof ze hun vriendin aan het bevredigen zijn. Lekker dus!

Speciaal voor deze New Years party is er een supergeheime derde zaal.
Het team achter Slower is Sexier laten hier de heetste disco en aanverwante zaken horen.
Steven de Peven, Meneer de Beer en Salvador nemen je mee op een tijdreis die begint in de jaren ‘70 van de 20ste eeuw die duurt tot het jaar 3010! Future disco, retro disco, you name it, gewoon disco in full effect.

Wij zijn de hosts van de avond. Wij zullen jou een blik in de toekomst schenken. Wat dat betekent, naast shuttershades, moet je zelf maar komen ontdekken. Kaartjes te koop bij Zipper / Concerto / Rush Hour / Café Struik Amsterdam voor een luttele 25 euro.

En wij geven nog steeds kaartjes weg natuurlijk.. Mail ons jouw grandioze spacefeestoutfit (rassionmag@hotmail.com). May the best Betty Cirkel win!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: