Weekend tips

1e kerstdag is natuurlijk gereserveerd voor je familie, wat betekent dat je de 2e kerstdag extra hard kan gaan knallen. Zaterdag zijn namelijk 2 feestjes waar je zeker wel die mini kerstolletjes die je de hele week heb lopen vreten eraf kunt schudden. Met je kont.

Amstereo in de Flexxxbar! Lekker filmpje hoor jongens. En nogmaals, mooie site! Goed, zaterdag dus de laatste Amstereo van 2009 met residents Beesmunt Soundsystem en The Walk&Rogersentytwo. Ook Jack De La komt wat plaatjes draaien en als special quest: Rimer London! Lid van Le Le en Comtron, een man die disco en funk in een techno jasje weet te stoppen. Voetjes van de vloer dus! Het begint om 11 uur en kost je 8 euro. Wil je dit spektakel niet missen?

Goed nieuws, wij geven 2×2 kaartjes weg. Alles wat je hoeft te doen is ons mailen (rassionmag@hotmail.com) waarom je zo graag hier heen wilt!

Next stop! Live @ the BBQ, de So So Lobi albumrelease. Om alvast een idee te krijgen van de CD heeft Lil’ Vic een Teaser Mixtape gemaakt, hier downloaden: http://bit.ly/7f3WQ9. Zwart Licht, Kleine Jay, Skinto, D. Lipps en Turk zullen ieder een showcase geven en Lil’ Vic, Danny De Funk en Fs Green zullen de rest van de avond voor de juist deuntjes zorgen. Mmm klinkt goed! Begint om 11 uur, kost je 7.50.

Omdat vrijdag wegvalt, gaan we zondag gewoon keihard door. Het is namelijk de 3e verjaardag van Sonic Warfare! En dit wordt gevierd met een line-up waar wij heel blij van worden. Sonic Warfare heeft SubDub uitgenodigd, een dubstep feest uit Leeds. Dit wordt dus ouderwets raggen en skanken op de Engelse manier! Het begint om half 10 en kost je 13 euro.

Tot zover dit weekend. We willen je alleen nog adviseren om 3 januari vrij te houden in je agenda, voor dé nieuwjaarsborrel van 2010.. Meer daarover later.

Advertenties

0 Responses to “Weekend tips”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: