Weekeinde tips

Donderdag 28 Januari: House of Dolls

Job de Wit, Mr. Wix en Tom Trago die verschikkelijk jarig is. Met San Proper als kersje op de slagroom op de taart. Klinkt fucking gezellig. En denk je nou, ja heeee wat moet ik dan tot 00.00 doen? Mezelf thuis al een beetje dronkig drinken? Nee joh dat hoeft helemaal niet er wordt namelijk weer een docu gedraaid vanaf 22.00. Deze keer zal dat, op de birthday boy’s advies ‘Good Hair’ zijn. House Of Dolls- Club Up- 6 Euro. 

Vrijdag 29 Januari: Joe Holbroek Expositie/Beunhouse

Joe Holbrook is weer terug je weet wel die dude die zo verschikkelijk goed kan schilderen. Hij geeft vrijdag avond van 18.00 tot 22.00 een exposite in Sid Lee, ontzettend gaan bekijken!

Club Up weer. Beunhouse. Wat kan ik zeggen het is gewoon Raggen met DJ’s Lil’ Vic & 100%Vooraan en daarbij komen de boys van Flamboyance DJ-Team. Tot 00.00 is de entree gratis daarna is het 8 euro en 50 cent.

Zaterdag 30 Januari: Amstereo

Amstereo in de Flex Bar. Omdat je nou eenmaal af en toe helemaal los moet kunnen gaan. The Walk & Roger 72, Beesmunt Soundsystem en Jack de La maken gegarandeerd een leuk feestje. Wat het allemaal nog tien keer leuker maakt is dat ze een nieuwe aanwinst AURELIUS aan de avond toevoegen die de avond zal gaan openen. Deze kersverse dj draait de lekkerste house die zonder meer de avond zal opwarmen tot het kookpunt bereikt is! En wat denk je zelf wij mogen 2×2 kaartjes weggeven. Als jij mailt ons mailt op hoeveel graden water gaat koken krijg jij die gratis kaartjes. YES!

Dieuwer

Advertenties

0 Responses to “Weekeinde tips”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: