Homogenic – When Valentine met Valentine

Onze vriend Paul aka Monsier Plastique zit niet/ nooit stil. Hij fladdert van feest naar feest en plukt de feestelijkediamantjes overal tussenuit. Als idols zou over parrtieh(peep)z ging, was hij Henk-Jan Smits.
Nou wij erachter zijn gekomen dat de grootste feestbeesten de beste feestjes geven; zijn wij erg content met de volgende mededeling:

Unsere Monsier Plastique geeft aanstaande zaterdag 13 februari een knalfuif Homogenic in de beeldschone kerk in Ruigoord! Het wordt de aftrap van meerdere edities.
En dat dat doet hij niet alleen. Carlo Dijckmeester, lid van de Dutch Acid Family (die weten ook van wanten), danst ook mee.
Zij hebben hun vrienden uitgenodigd; De candygirls en -boys zorgen voor wat snoepjes bij de thee, Les Avant Nu zullen hun dansjes wagen en de Clitclub voorziet de bezoeker van heerlijke cocktails. Kunstenaars zullen aan de gang gaan om een groot houtenhart te creeren, die wij allemaal diezelfde avond weer gedag zwaaien want fikkies stoken is ook een activiteit waar zij van houden.

De terugkerende avond zal als doel hebben dat holebi’s niet meer op een speciale manier behandeld worden (positieve en negatieve discriminatie) maar gelijk worden getrokken met een ieder ander. Wij zijn niet anders, wij zijn allen gelijk.

Maar wat is een avond zonder muziek? Denk dirty electro, underground indie, fucking fidget, elaborate funk, new disco, tikkie techno en natuurlijk gewoon onze oude, vertrouwde Hollandse house muziek.

We gaan dus billenschudden met homi’s lebo’s en uitschot als wijzelf.
En om alles nog fijner te maken gaat er vanaf Sloterdijk een pendelbus naar Ruigoord.

En dat voor een tientje? (!!!)

Zoë

Advertenties

1 Response to “Homogenic – When Valentine met Valentine”  1. 1 Weekeinde tips « Rassion Trackback op 11 februari, 2010 om 6:45 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: