Weekeinde tips

Donderdag 18- 2 Bacardi Visita PRE party:

Vanavond staan wij te draaien in de Minibar en dat vinden wij heel leuk. Als jij dat nu niet leuk vind moet je toch komen want de echte DJ’s van Dekmantel moeten na ons draaien en er worden extra kaartjes voor zaterdag weg gegeven. Je weet wel dat ontzettend toffe boot feestje van Bacardi Visita. Wij moeten draaien van 18.00 tot 21.00 dus kom na je werk/studie even gezellig doen in de Minibar. Meer info hier

Vrijdag 19-2 Jay Electronica:

De man die nog nooit in Amsterdam is geweest komt naar Amsterdam, mede dankzij Appelsap, Bambookings en State. En dat vinden wij best wel heel erg fijn aangezien de man van Erykah Badu een hele fijne rappert is.  De festiviteiten spelen zich af in de Sugarfactory en je bent er 25 euro aan kwijt maar dan ben jij wel getuige van de Amsterdamse ontmaagding van Jay Electronica. Het begint om 20.00 en eindigt om 23.00, kaartjes haal je aan de deur of bij de Free Record Shop.

Zaterdag 20-2 Bacardi Visita

Hoe vaak moeten wij nog zeggen dat er zaterdag een briljant feestje op een boot plaats gaat vinden? De kaartjes zijn al weggegeven dus als je er bij wilt zijn moet je donderdagavond naar de Minibar komen. Weet je niet waar ik het over heb? Schaam je, alle info lees je hier!

Dieuwer

Advertenties

0 Responses to “Weekeinde tips”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: