Weekeinde tips

foto: Cath

Vrijdag 26-2

Als je een gelukkig persoon bent met een kaartje voor Mardi Gras; yes. Anders rest de vraag: hou je van Dubstep? Dan zit je vrijdag lekker. Sonic Warfare is er namelijk weer in zee Melkweg, dit keer aan het roer de Londense Ant Social crew. Silkie, Quest, Kromestar, Razor Rekta en Jay5ive zullen dansbare dubstep draaien om ons van de muur te krijgen. Grapje, wij staan altijd al te pas en te onpas in het midden van de zaal om ons heen te slaan. Maar voor de muurbloempjes dan: wees gewaarschuwd, de muur zal verlaten worden. Meer info hier. Deze is om alvast in de mood te komen.

Maar we gaan ook nog even door naar kill all hipsters in club 8. Als je via facebook bevestigd dat je komt betaal je geen 7 maar 4 euro. Even opzoek en doen dus!  Maar je kan ons ook mailen want we geven kaartjes weg: Rassionmag@hotmail.com

Zaterdag 27-2

We beginnen de avond met de opening van  “A Voluntary Gathering of Individuals” in het gebouw van Lev Kaupas. Dit is een expositie van allerlei prachtig werk door de kunstige kunstenaars van Cradle of Design. Helaas kan je niet de hele avond blijven staren naar de kunst, er moet namelijk doorgerold worden naar daar waar de Dog Day Disco is: de paradiso! Het wordt een tempel van disco dansjes & sjansjes en shirt pers praktijken, met een Sputnik Space kelder vol Russische wodka als toetje. Daar houden wij van. VILLA, Mr Wix, Lustige Lola & Weltschmerz en Atomica draaien onze oortjes eraf en er is cake. Heb ik gehoord. Meer info hier! En vele hoge boksen en nederige buigingen voor Stefan die de mooiste flyer van deze eeuw heeft gemaakt. Brrap.

Zondag 28-2

The Clipse treed op in de Bitterzoet. Kempi als voorprogramma. AAAAAAAH!

Cath.

Advertenties

2 Responses to “Weekeinde tips”


  1. 1 Zoe 25 februari, 2010 om 6:39 pm

    geen lockdown?
    Wel lockdown.
    Loooooooockdoooooown


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: