De Rassion Mixtape #6

Ja hoor hij is er weer, na een lange periode van afwezigheid zijn we weer in volle glorie terug met een gloednieuwe keihard knallende Rassion Mixtape. Dit keer zijn onze vrienden van New Cake zo lief geweest om speciaal voor ons een mixtape te maken. Ze hebben namelijk een nieuwe aanwinst en die hebben ze dit keer het vuile werk op laten knappen.

” Doctr, een jonge Amsterdamse producer c.q. DJ heeft voor de gelegenheid en de bloedmooie vrouwen van rassionmag een mixtape in elkaar gedraaid. Met een sausje New Cake erover heen is deze mixtape kokend heet en klaar om geserveerd te worden. Voorproeven wat de wereld nog te wachten staat van deze jonge hond is nog nooit zo lekker geweest. Verwacht keiharde electro uit Frankrijk (Salauds de Pauvres), funky producties van Doctr’s eigen hand (Panicbill) en de creme de la creme van wat het internet op het moment te bieden heeft.”

Ook is de eerste release op het New Cake label inmiddels een feit. De Franse heren van Jean Balaise hebben op www.newcake.nl/jeanbalaise hun EP gratis te downloaden aangeboden. Iedereen kan en mag van de partij zijn bij New Cake!

Download hem hier.

Advertenties

1 Response to “De Rassion Mixtape #6”Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: