April film festival maand

Het is alweer bijna april en dus vinden er weer bijna verschillende film festivals plaats. De eerste is Cinestud, het internationale studenten festival dat in Kriterion speelt. Al 50 jaar het studenten wedstrijd festival met dit keer 60 films uit 22 verschillende landen door studenten gemaakt. Maar daarnaast staan er ook nog andere dingen op het programma zoals een terug blik naar editie 1 en een speciale editie van POP Blik. In Kriterion van 30/3-04/4 Nog niet enthousiast geworden? Bekijk dan de geniale trailer.

Het tweede festival is Imagine op 14 t/m 24 april. Dit is absoluut het meest gruwelijke festival. En dan letterlijk gruwelijk want hier worden de meest uitlopende films vertoont in het straatje gevoelige sci-fi tot horror waar je bijna van moet kotsen. Ik hou wel van die bloederige horror films op z’n tijd dus pak zeker een paar films mee. En extra leuk: The night of terror: een nachtelijke horror marathon, begint om half 1 ’s nachts en vervolgens worden er 4 horror films vertoont. Meer info hier.

En het laatste film festival is het PAC festival in Pathe op 25 april. Hier worden 5 filmhuis films voorvertoond achter elkaar. De marathon begint om half 11 en is om 23:00 klaar.Een erg afwisselende mix van films dus weet niet of ik het interessant genoeg vind om te gaan want als je gaat moet je ze wel allemaal willen zien toch?!

Noni Pony.

Advertenties

0 Responses to “April film festival maand”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: