Weekeinde tips

Vrijdag 02-04

Voor ons begint het weekend op vrijdag met een kneiterharde avond, want niemand minder dan Viral Radio en Lockdown bundelen hun krachten en laten hun superforce op ons los in het Trouw gebouw. Met een line-up van Dorian Concept, Darkstar, Cinnaman, Juha (Viral Radio) tot Stagga, Robot koch, Lamme Tonnie en Plus (Lockdown) en het inmiddels beruchtte King Shiloh Soundsystem kan je alles behalve een tuttige avond verwachten. Kaartjes zijn 12 euro en kan je hier online bestellen (klik ook meteen voor wat meer informatie). Yes yes yes! Onze voetjes kunnen niet wachten!

Zaterdag 03-04

Na uitgeput te zijn van het kussengevecht op de dam, is het tijd om een kwart eeuw Aardvarck te vieren! Dit heugelijk feit wordt gevierd in de OT301. Vanaf 6 uur kan je lekker eten, om 9 uur arriveert de koffie en de koekjes, om 10 uur gaan we aan de eerste echte drankjes en luisteren we gezellig naar KIKI van Malle Pietje & de Bimbos, om hierna van Aardvack’s draaikunsten te genieten de héééle nacht lang. Want daar gaat het om natuurlijk. Entree voor 10 = 0 na 10 = 10. Meer info vind je hier.

Zondag 04-04

Zoals je al hebt gelezen is er zondag weer een nieuwe editie van BCKWLD. Met niemand minder dan James Blake, Slugabed, Sir O.J. en residents Brutuzz & Rokus gaan we je paaszondag eens flink door elkaar schudden. Je bent maandag toch vrij. Hoezee! Entree is 9 euro en het festijn vindt plaats in de Bitterzoet. Lees hier meer.

Cath.

Advertenties

3 Responses to “Weekeinde tips”


  1. 1 Noor 2 april, 2010 om 1:53 pm

    entree 9 uur… de tering das duur

  2. 2 Dieuwer 2 april, 2010 om 2:02 pm

    hahahahaha 9 uur moet je betalen voor de entree. dat is nog eens mallig.

  3. 3 Cath 2 april, 2010 om 3:05 pm

    je verandert het ook even niet dieuwer hahaha


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: