BCKWLD!

Wij zijn weer lekker bezig qua feestjes geven want a.s zondag geven we er weer een. BCKWLD in de Bitterzoet. En iedereen kan komen want je bent de dag erna vrij. James Blake, Slugabed, Sir OJ en Rokus & Brutuzz staan op het programma.

JAMES BLAKE
Deze jonge producer uit de UK heeft het afgelopen jaar flink indruk gemaakt met zijn plaat ‘Air And Lack Thereof’ en zijn remix voor Untold ‘Stop What You’re Doing’.
Zijn met soul doordrenkte producties kwamen in veel 2009 eindejaarslijstjes terug. Ook in de eerste maanden van 2010 heeft hij al flink van zich laten horen en we verwachten dat hij de Bitterzoet op zijn kop gaat zetten!

SLUGABED
Eveneens afkomstig uit de UK heeft deze producer een wat ruwere sound dan James Blake. Denk aan glinsterende synthesizers en scheve botsende beats, maar altijd dansvloergericht en opzwepend.
Met uitstekende releases op Planet Mu en RAMP records heeft hij al bewezen een talentvolle producer te zijn, nu komt hij dit bewijzen in de Bitterzoet.

SIR O.J. aka ORANGE BREAKDOWN
Deze Nederlandse beatmaker komt eigenlijk uit de hiphop hoek en heeft al beats geleverd aan Jiggy Djé, Turk, Spacekees, Big Boy Caprice en anderen, maar onder zijn alter ego Orange Breakdown laat hij horen dat hij ook uitstekende dubstep producties kan leveren.
Deze avond laat hij het beste van beiden horen, dus trek je dansschoenen aan!

BRUTUZZ & ROKUS
De residents van BCKWLD! draaien alles tussen soul, hiphop, beats, dubstep en wat daar op lijkt, op gepaste wijze zullen zij de avond openen en afsluiten.

BCKWLD!
datum 04-04-10
tijd 22:00 – 03:00
kosten deur: 9,-
www.bitterzoet.com

En om echt in de mood te komen heeft Rokus een lekkere mix gemaakt.

Noni Pony.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: