Koninginnenacht-dag-nacht

Het is weer bijna zover, koninginnedag en alle festiviteiten die erbij komen kijken. Nu moet ik zeggen dat ik normaal me het liefst onder een hele grote steen verstop tijdens deze hysterie, maar dit jaar ga ik alles behalve dat doen. De creatievelingen in Amsterdam hebben namelijk samen flinke plannen gesmeden en zorgen voor het nodige kwaliteit vermaak in de stad. Nu zijn er natuurlijk duizenden leuke dingen te doen in Amsterdam, maar hier de paar dingen waar wij echt naar uitkijken.

Koninginnenacht

De avond begint bij Prins, een waardig eerbetoon aan Prins Hendrik van Mecklenburg-Schwerin die begint in de authentieke Prins Hendrik boot met cocktails. Wanneer je dit overleefd hebt zonder in de wilde golven gezogen te zijn, gaat het eerbetoon verder op de Prins Hendrikkade 142 (toepasselijk) met muziekjes van Parra Soundsystem, Comtron (LIVE), Danny de Funk en Lil’ Vic. Kaartjes zijn nog te koop bij Patta voor 20 euro.

Wij laten jammerlijk genoeg Prins Hendrik in de steek en gaan keihard tunnelraven op een (nu nog) geheime locatie. Naast de toffe locatie, goedkope drank, geen sluitingstijd en de gore grond waar je schaamteloos op kan donderen tijdens 1 van de epische pits is de muziek ook nog eens dik goed geregeld. BCKWLD’s eigen Rokus en Brutuzz draaien, Oi’s Gomes, de Vage Gasten zijn dik present met Karimooo en Meanbeatz & Fressco, en daarnaast draaien baasjes Nicon, Presk en de Belgische Gaz. Top. Waar je moet wezen? Bel morgen 0657248842 en een stem zal je het verklappen. Tot op die gore grond!

Koninginnedag

Wakker geworden met een zeer zwaar hoofd gaan we natuurlijk gewoon door. Afhankelijk van waar je wakker wordt zijn er drie zeer verleidelijke opties. Ben je in de buurt van de Utrechtsestraat? Daar is de Veen stage met Amsterdam Lustige Lola & Weltschmerz, The Kevin Spacies, Excuses en meer meer meer. Leest het hier!

In de Jordaan vind de Queensday Massive plaats, recht voor de Waldorf, gezellig op het Johnny Jordaan plein. De line-up is crazy.. O.A. Cinnaman, Loops Haunt, San Proper, Aardvarck, Tom Trago  en KC the Funkaholic. Crazy dus. Het knalfestijn vind plaats tussen 12.00 en 21.00, hier meer info.

Maar wij kijken toch vooral wel uit naar de poolparty van de Vage Gasten, SFFRMKRS, 22 tracks en Habbekrats. Toffe locatie (de skatepool bij marnixplantsoen),  drankjes, gezelligheid en goeie muziek van O.A. Jim Aasgier, SirOJ, Full Crate, Henzel & Disco Nova, Melly Mel en Brutuzz. Overigens gaan de geruchten dat laatsgenoemde dj zijn zangtalenten gaat openbaar maken op dit nu al legendarische event dus mis hem niet. Het is van 11.00 tot 21.00, meer info hier.

De Nacht

Pfff, indien je de nacht ook nog eens haalt is de Bitterzoet een zeer goeie optie. Altijd heerlijk om daar brakker dan brak mee te gillen met ouwe hip-hop classics en nog voor de laatste keer los te gaan op deuntjes van Gio, De Reiger, Geza, Dj Abstract en Jim Aasgier.

Have a good one!

Cath.

Advertenties

0 Responses to “Koninginnenacht-dag-nacht”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: