22 Mei een feestdag om nooit te vergeten

22 mei bestaat Rassion 2 jaar, en dat gaan we vieren in Rotterdam. Er staat namelijk weer een legendarische Bacardi Visita voor de deur.

De Franse Boombass, The Mightyfools, Pop on Acid en een gloed nieuwe Homemade zullen er bij aanwezig zijn. Die laatste gaan we even aan jullie uitleggen: Laten we beginnen om de enige dame voor te stellen. Beatriz Collin is een 18 jarige zangeres die naast haar muziek carriere ook bijklust als model. Ze heeft een duet gedaan met de band Matik en is ze te horen op het nieuwe album van Roger 72 & The Walk. Beatriz zorgt met prachtige en opvallende stem voor een nieuwe ongekende sound. De eerste producer die we introduceren is de Rotterdamse Jeff Solo. In Rotterdam is hij al een beroemdheid met DJ gigs all over town. Maar in de rest van het land is hij ook al een bekend gezicht aan het worden. En als laatste maar zeer zeker niet de minste stellen we SirOJ aan jullie voor, bekend als producer van de helft van hiphoppend Nederland zoals Jiggy Djé, Turk, Spacekees, Brainpower, GMB, Big Boy Caprice. Verder treedt hij vaak op als DJ zowel onder de naam SirOJ al Orange Breakdown die meer op dubstep gericht is. Deze drie artiesten zullen de aankomende 3 edities de studio in duiken en op de evenementen live optreden onder de naam Homemade. Onzer Cath heeft de aller eerste persfoto’s van de groep gemaakt en we zijn er fucking trots op.

Enfin het is dus aanstaande zaterdag in Las Palmas in Rotterdam en wij zullen er weer zijn met een prachtige fotohoek plus wij hebben kaartjes! En die kan jij winnen! Als jij ons kan vertellen in welk jaar we zijn begonnen met bloggen dan komen de kaartjes jouw kant op. Mail naar rassionmag@hotmail.com.

Ga naar www.bacardivisita.nl voor meer informatie.

Advertenties

1 Response to “22 Mei een feestdag om nooit te vergeten”  1. 1 Weekeinde Tips « Rassion Trackback op 21 mei, 2010 om 11:05 am

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: