Weekeinde tips


Donderdag

Nou dat lijkt ons duidelijk. Vanavond is de 3e editie van The Grrrrrind en we verwachten jullie allen daar om wat awkward danspasjes te doen en drankjes te klinken. Van 23.00 – 3.00, Bitterzoet, 5 euro, met O. Boogie, Brutuzz, Shady en Giographic. Enig!!

Vrijdag

Vrijdag is er iets heel leuks gaande. De organisatoren van de museumnacht hebben voor een avondje hun tanden in het Amsterdams Hysterisch Museum gezet. Er is van 20.00 tot 00.00 de tentoonstelling “The Hoerengracht” te zien. Het gaat over het verleden van de wallen, maar ook over de toekomst. Er is kunst, live muziek, dj muziek (Wannabe A Star & Martin Duvall), film  (door Habbekrats) en ook niet geheel onbelangrijk: een kunstwerk van Edward en Nancy Kienholz, een 14 meter lange interpretatie van de Amsterdamse Wallen. Er zullen ook gesprekken, discussies en interviews plaatsvinden. Even een avondje de wallen over je heen krijgen. Gezellig. Als je vandaag nog een kaartje koopt bij Rush Hour is het 10 euro (voor studenten 8), op de avond zelf kost het 12,50. Afterparty vind plaats in de “Gay sauna” ook wel de Sociëteit de Sauna op kerkstraat 58 . Meer info op N8.nl!

(pssst.. er is op deze wonderlijke avond ook nog de launch van de nieuwe GUP magazine, waar ook een fotootje van mij aan de muur hangt. Van 18.00 t0t 23.00 op de lindengracht 35)

Zaterdag

Een tijdje terug brachten wij James Blake naar de Bitterzoet. Inmiddels staat deze zeer getalenteerde jongen zaterdag bij het Off Centre festival in de melkweg zijn ding te doen. Samen met een waslijst aan namen waar wij een beetje losse voetjes van krijgen. Mala, King Midas Sound LIVE, Mount Kimbie, James Blake en Cinnaman staan er de hele avond plaatjes voor de gewillige bezoekers te draaien. Voor 14 euro ben je erbij.

Cath.


Advertenties

0 Responses to “Weekeinde tips”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: