Weekeinde Tips

Vrijdag 11 Juni

Part Time lover een feestje op een geheimen locatie, jullie weten nu onderhand wel dat wij daar van houden. De organisatie zegt het volgende op Facebook over het evenement.

“Vuurspuwers, dansers,zigeuners, knutselaars en kunstemakers en vooral bizar veel techno! dat zijn de ingredienten van Part time Lover. De entrée is op basis van een vrijwillige bijdrage. bier zal voor een euro onder de hamer gaan maar neem ook vooral je eigen drank mee! De Locatie houden we nog even geheim maar zal op de dag van het feest via facebook bekend worden gemaakt. Part time lover draait om liefde. geen one night stands maar gewoon een nachtje eerlijke oprechte liefde, elkaars spiegeling in pupillen zien. Niet van elkaar af kunnen blijven. Stiekem maar oprecht voor de hele nacht. Kort om, ben erbij, Het enige wat je hoeft te doen is Johan van Amsterdam toevoegen aan je vriendenlijst, je aan te melden voor dit evenement en meer info komt je kant op! ”

Samengevat een hoop onzekerheid hou morgen dus vast in je agenda. Want met de inside informatie die wij hebben weten we dat het de moeite honderd procent waard wordt. En voeg Johan dus toe op facebook!

Zaterdag 12 Juni

Je kan naar de Dep gaan want zaterdag is het de laatste dag dat deze club voor het laatst open is. Plus de it girl van alle it girls is jarig. Maar daarvoor moet je wel op de lijst staan dus je kan ook naar Solo for Dolo gaan dat is een gezellig feestje in de Bitterzoet. Of als derde  optie Girls Love DJ’s die hebben namelijk een klassieke avond. Al denk ik niet dat ze klassieke muziek gaan draaien. Als je dat wilt moet je gewoon naar het Concert gebouw gaan. Veel plezier met de vele keuzes deze zaterdag.

Laatste nacht Dep/Dep. Solo For Dolo/ Bitterzoet. Girls Love DJ’s/Hotel Arena . Klassieke muziek/ Concert gebouw.

Zondag 13 Juni

Er is weer een Slave net zoals elke zondag, dit keer wordt die extra leuk omdat het een Bang Bang editie is. Lekkere indie in de Supperclub dat zie je niet vaak dus ben er bij. Want er is lekker eten en lekkere muziek, plus er blijkt nog een naakt meisje te liggen waar je sushi vanaf kan eten ofzo. Altijd leuk.

Slave Supperclub elke zondag van 18.00 tot 01.00

Dieuwer

Advertenties

0 Responses to “Weekeinde Tips”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: