I know what you did last summer

Daar zijn we eindelijk weer nadat je ons maanden gemist moest hebben. Huilend lag je met je blackberry in de strandstoel, want waar moest je nou je dagelijkse portie inspiratie van kunst, muziek en feestjes vandaan halen he?  Nou dat mocht je lekker zelf uitzoeken! Want wij waren toe aan vakantie.  En ook al was het fijn om niet constant de gedachte te hebben “oeh dat is leuk voor Rassion”, we zijn toch reuze blij om terug in jullie klikgraage vingertjes te zijn.  Want onze typgrage vingertjes kunnen niet wachten om jullie te overspoelen met alles wat wij waard vinden om met jullie te delen.

Omdat we jullie toch graag op de hoogte willen houden hier even een korte samenvatting.

In principe doet Rassion niet aan zomerstops, maar deze zomer leek het erop dat het eigenlijk niet anders kon. Op het begin van de zomer had Dieuwertje namelijk besloten om naar India te gaan, had Noni besloten school versneld af te maken door stage te lopen in de zomer en kreeg Cath spontaan Pfeiffer. Dus een zomerstop leek ons vrij logisch. Achteraf ging Dieuwertje niet naar India voor 2 maanden maar 1 week naar Schotland(maar dat is een heel ander verhaal) We hadden dus wel nog wat tijd om andere dingen te doen.

Zo heeft Cath zich rot gefotografeerd op festivals voor Gup en BNN (zie je die cover daar? die is van onze Cath). Plus nog verschikkelijk veel klusjes hier en daar klaar geklust. En is ze vorige week begonnen met d’r opleiding fotografie op Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Check haar site voor een complete update.

Noni deed haar stage bij Triomf waarvoor ze elke dag op en neer ging naar Utrecht. Zo kan ze na de zomer aan haar scriptie beginnen en eind dit jaar 2011 als afgestudeerde tegemoet kan knallen. Verder werkte ze o.a aan haar andere magazine Unicorn/Dream Magazine.  Ja, onze Noni is zo professioneel dat ze gewoon twee magazines heeft!

Dieuwertje had al besloten eens rustig aan doen deze zomer( na die hysterische zomer van vorig jaar.) Dus naast alle wateren van Amsterdam bevoelen met d’r dikke teen heeft ze ook nog een creatieve kant vanzichzelf ontdekt. Ze heeft ze styling gedaan voor een afstudeerfilm “Half” die in het najaar in premiere gaat.

Gezamelijk hebben we natuurlijk gezellig nog elke laatste donderdag van de maand geGrind en hebben prachtige Radio gemaakt voor Red Bull Music Academy Sound Gallery. Plus we zijn weer gezamelijk naar ons favoriete festival Solar geweest dankzij Bacardi! Al met al een prachtige zomer om nu af te sluiten. BAM. Het is 1 September het echte leven begint weer. Waarin we jullie nog meer willen verwennen met de mooiste muziek, de beste fotografie, de mooiste kunst, de leukste interviews, de grappigste radio en de hardste feestjes.

En onthou offline zijn wij ook rete leuk dus heb je een project waarvan je denkt daar past Rassion goed in? Mail ons dan gerust op rassionmag@hotmail.com. Je kan ons ook mailen voor tips, liefdesverklaringen, dreigmails, complimenten en klachten.

Rassion

Advertenties

0 Responses to “I know what you did last summer”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: