Parts of Me

 


 

ARGH! Bacardi staat aan onze deur te kloppen en ze spelen het ritme van de nieuwste Homemade II track! Homemade II heeft een nieuwe clip en wat voor een! Daniel Porcedda is verantwoordelijk voor dit juweeltje en we zijn echt laaiend ethousiast over ’t resultaat.  Dit  is trouwens de geremixte versie door de enige echte Tom Trago.

Wanneer je gisteren naar onze radio show geluisterd hebt weet je nu onderhand wel dat op 10 September er een nieuwe Bacardi Visita plaats vind. En dat daar Homemade II wederom zal optreden. En dat jij wederom kaartjes kan winnen. En als ik jou was zou ik dat ook proberen ook.

De line up is namelijk om van te watertanden met onderandere Tom Trago en Breakbot! Plus de locatie blijkt ook weer prachtig te zijn: “Het pand stond vroeger bekend onder de naam Tempel der Verlichting en werd gebruikt voor concerten, literaire bijeenkomsten en debatten. Tot ver in de negentiende eeuw was dit concertgebouw toonaangevend voor het muziekleven van Amsterdam. We hebben het over het Felix Meritis gebouw midden op onze Amsterdamse grachten.”  Volgende week meer informatie en oa. de prijsvraag over hoe je kaartjes kan winnen voor deze geweldige afsluiting van je zomer!

Dieuwer

Advertenties

0 Responses to “Parts of Me”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: