NPS Kort

Afgelopen week zijn de NPS kort films online gekomen. Ik heb er een paar bekeken en er zitten echt hele leuke tussen. Even op een rijtje mijn favorieten.

Dominique.

Jim Taihuttu van Habbekrats heeft deze korte film geregisseerd. Ik denk vooral dat Noni het begin ook heel mooi vind aangezien het geinspreerd is op Sofia Coppola’s commercial. Lekker dromerig en romantisch. Sylvia Hoeks speelt een model in Parijs die het zwaar te verduren heeft met haar oppervlakkige bestaan. En de tering, ook al heb je alle verhalen al 100 keer gehoord het het is toch wel een heavy verhaal.

Het Rijke Verdriet.

Dit is de eerste film van de  fotograaf Erwin Olaf. En Rassion’s vriendinnetje Romy speelt er een hoofdrol in! Dubbel leuk dus. Ik heb sowieso altijd wel iets gehad met kostuumdrama’s en het verhaal is ook fijn en orgineel.  Mooie, mooie Romy toch.

Kattenkwaad.

Is een film van Nova van Dijk. Je weet wel die chick die vroeger in die enorme slechte serie De Garage speelde. Enfin, ze heeft wel echt een leuk filmpje gemaakt hierzo, tof verhaal. Grappig dat je altijd goed kan zien wanneer een film gemaakt is door een man of een vrouw. Toch meestal een andere sfeer.

Bukowski

Daan Bakker verteld over een 12 jarig jongetje wat Bukowski leest opzicht wel een beetje raar maar dat nemen we voorlief. Wat dit is zeker mijn favoriet. Als je Charles Bukowski wel eens gelezen hebt vind ik je deze geheid ook heel erg grappig. Het jongetje wordt namelijk opgeslokt door het boek en doet net alsof hij Charles is. Ondertussen vermaakt hij het personeel van het hotel kostelijk.

Er zijn er nog veel meer, die kun je allemaal hier bekijken. Veel leuker dan Oh Oh Cherso joh.

Dieuwer

Advertenties

0 Responses to “NPS Kort”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: