The Bootleg: jaren 20 feestje!

Rassion loooooves de jaren 20 en we grijpen elke gelegenheid aan om in stijl te gaan. En aankomende zaterdag krijgen we weer de kans! ‘The Bootleg’ is een nieuw illegaal dansevenement in Amsterdam.
The Bootleg start in de herfst een serie illegale events in Amsterdam. Zaterdag 16 oktober vind de eerste editie plaats in een spectaculaire locatie in het hart van de stad. The Bootleg gaat de flirtueuze jaren ’20 periode weer ontbloten met haar Jazz, Swing, Charleston ladies, big-bands en veel theater. De bezoeker die the Bootleg weet te vinden zal worden meegesleurd in een stout gevoel van jaren 20 klasse en zich verliezen een een flirt van weleer.
In de jaren ‘ 20 werd alcohol verboden n de VS, waarbij het brouwen, handelen en nuttigen van alcohol zich verplaatste achter gesloten deuren. Het politieke klimaat trad streng op tegen enige vorm van fabricage of handel in alcohol, terwijl de samenleving zich hier weinig van aan trok. Het criminele circuit nam hierdoor in kracht toe, er werd stiekem alcohol in de laars meegenomen (de ‘ bootleg’ ) en werd er harder gefeest dan ooit te voren; maar dan wel achter gesloten deuren en met geheime codes.
Op zaterdag 16 oktober zal een spannend oud pand in het centrum van Amsterdam, met verschillende zalen, veranderen in een bootleg sfeer met jaren 20 swing, charleston, big band, en zwoele zangeressen. En uiteraard zullen de nachtelijke uurtjes worden opgezweept met dj-sets van onder andere Kareem Raihani, Freddy Spool en jazz goeroe Maestro.
The Bootleg start nu in een Amsterdam op een moment dat het steeds meer op de jaren ‘ 20 in Amerika gaat lijken. Want waar drank en drugs nog steeds de gangmakers zijn op de vele Amsterdamse feesten is er tevens een steeds groter wordende vertrutting gaande. Roken mag niet meer, pokeren om geld is illegaal, drinken buiten de terrasafscheiding is verboden en vergunningen voor eigenzinnige evenementen worden vrijwel niet afgegeven. Kortom, de tijd is rijp voor een nieuwe Bootleg, de enige vraag is nog; hoe kom je er terecht? De locatie is namelijk onbekend en alleen een code zal toegang geven tot de plek waar alles kan en alles mag.
THE BOOTLEG zal onregelmatig plaatsvinden, op onbekende spannende locaties en enkel zijn deuren ontsluiten voor hen die meedoen in flirt, kleding en stijl.
En omdat we van goede feestjes houden is het niet een feest dat maar 3 uur duurt: het begint al om 21:30 en gaat door tot 5:00!
Kaarten haal je via www.thebootleg.nl en kosten €35 euro.
En de website is een hele mooie die je alvast goed in de stemming brengt dus neem sowieso een kijkje..
De dresscode is natuurlijk 20s met inspiratie bronnen als Fred Astaire, Ginger Rogers, Charlie Chaplin, Al Capone, Marlene Dietrich. En anders bekijk je ter inspiratie onze foto’s gemaakt op Bacardi Vistia nog eens!!
Oei, we hebben er zin in!
Noni Pony.
Advertenties

1 Response to “The Bootleg: jaren 20 feestje!”


  1. 1 StanleyT 20 oktober, 2010 om 11:20 pm

    Dit was inderdaad 1 van de leukste feesten ! Goede sfeer, top muziek, fantastisch geklede mensen, en een prachtige ambiance……
    meer foto’s hier: http://www.stanleyt.com/bootleg_adam10.htm


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: