The Grind #8 !

Aanstaande donderdag zal The Grind weer eens plaats vinden. Niks nieuws onder de zon. Behalve dan dat het geen normale The Grind is deze keer.
Al zeven edities achter elkaar hebben we de vloer van de Bitterzoet stuk gedanst op heerlijkste en slechtste muziek van de jaren 90. We zijn natuurlijk ook reuze modern dus de nodige Dubstep knallers kwamen en komen ook voorbij. Na zeven edities kunnen we best wel stellen dat The Grind populair is geworden door haar heerlijke zomerse sfeer, opblaas attributen, vreemde outfits, lekkere muziek en de leuke mensen. Dat willen wij deze keer dan ook grandioos vieren, gewoon omdat het kan!
Hoe gaan wij dat doen? Naast het feit dat er een heuse echte mixtape komt voor al die Grind fans gaan we ook iets heel stijlvols doen. Juist ja, aanstaande donderdag zal er een Wet T-Shirt Contest plaatsvinden in de Bitterzoet. Als klapperrrrr op de vuurpijl is deze avond ook de officiële presentatie van de nieuwe Vage Gasten muurschildering in de Bitterzoet. En natuurlijk zullen onze favoriete Dj’s: Brutuzz, Shady en Karimooo ook weer van de partij zijn. Pardie!
De prijs is net zo stijlvol als het feest namelijk even duur als een pakje peuken plus 20 cent dan. (5 euro dus voor de niet rokers.)
Het begint om 23.00 en zal eindigen als je tollend van alle wodka en borsten in bed ligt (03.00 dus.)”

Mixtape van Brutuzz, Shady, Giographic en O. Boogie om in de stemming te komen luister je hier!

 

Advertenties

0 Responses to “The Grind #8 !”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Winnen

Feesten en Partijen

Rassion Mixtape

Twitter

Advertenties

%d bloggers liken dit: